Cyle Larin

Larin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maalesef şimdi veda zamanı. Kanadalı forvet Beşiktaşı sildi - 0.


Cyle Larin Besiktas Jk Football Siyah Beyaz Futbol

14062022 - 1339 Güncelleme.

. Bazı taraftarlar da futbolcuya yine sosyal medya üzerinden tepki göstermişti. 1 day agoCyle Larinden Beşiktaşa veda SON DAKİKA HABERİ. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım ifadelerini kullandı.

Beşiktaşta karar verildi. Cyle Larin im Gespräch bei. 1 day agoSON DAKİKA HABERİ.

Foto Galeri - Cyle Larin için Olympiacos ile Nottingham Forest yarışıyor. 2 days agoCyle Larin sosyal medya hesabından Beşiktaş ile ilgili tüm paylaşımları kaldırarak ipleri koparmıştı. Cyle Larin 27 from Canada Besiktas JK since 2017 Left Winger Market value.

Beşiktaşın yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı Cyle Larini Olympiakosun ciddi şekilde istediği belirtildi. Gazeteci Fabrizio Romanonun haberine göre Cyle Larinin uzun. 1000m Apr 17 1995 in Brampton Ontario Canada.

Fırtınanın öte yandan hücum hattı için yeni bir ismi daha gündemine alabileceği konuşuluyor. Beşiktaş ile ilgili paylaşımların hepsini hesabından kaldıran Kanadalı oyuncuya Beşiktaştan karşı cevap geldi. As per Transfermarkt Larin is rated at around 9m and within their current rumours tab there is a 43 chance that the Canadian opts to ply his trade in.

Siyah beyazlı kulüp Cyle Larini takipten çıkardı. Beşiktaşla yollarını ayıran Kanada Milli Takımının golcüsü Cyle Larinin de menajerler aracılığıyla Trabzonspora önerildiği yönetimin de konuyla ilgili olarak çalışma başlatmak için teknik direktör Abdullah Avcının raporunu beklediği belirtildi. Beşiktaşta yönetim sözleşmesi 30 Haziranda bitecek olan Larin ve menajeri ile anlaşabilmiş değil.

Beşiktaşta sözleşmesi sona eren Cyle Larin Siyah Beyazlılara veda etti. Sözleşmesi biten Cyle Larine son olarak 1750 milyon euro maaş öneren Beşiktaş Kanadalı futbolcudan bir kez daha ret yemişti. Larin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maalesef şimdi veda zamanı.

Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım ifadelerini kullandı. Beşiktaşta sözleşmesi sona eren Cyle Larin Siyah Beyazlılara veda etti. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin Instagram hesabından siyah-beyazlılarla ilgili olan tüm fotoğraflarını kaldırdı.


First Round First Pick Cyle Larin Orlando City Sc Orlando City Soccer Orlando City


Cyle Larin Dovus Sanatlari Spor Alintilar


Larin In Menajeri Trabzonspor Un Kapisini Calacak 2022 Futbolcular Futbol Spor


Mls Orlando City S Cyle Larin A Complete Striker Eyes Superstar Status Striker Orlando City Superstar


Cyle Larin Futbolcular Spor Fotograf


Cyle Larin Siyahin Gucu Siyah


Cyle Larin Futbolcular


Pin On Canadian Sport Heroes


Cyle Larin Besiktas Futbol Siyah Kartal


Cyle Larin Besiktas Cyle Larin Besiktas Insan Kartal


Cyle Larin Besiktas Canada


Cyle Larin Takim Fotograflari Siyahin Gucu Futbolcular


Around The Forest Orlando City And Besiktas Come To An Agreement For Cyle Larin Orlando City Arsenal Manchester United Colorado Rapids


Pin On What S Crackin


Canada S Hope Orlando City S Cyle Larin Looks To Break Rookie Scoring Record On Toronto Homecoming Orlando City Orlando Toronto


Cyle Larin Besiktas Besiktas Larin Spor Insan Yildiz


Cyle Larin Spor Fotograf

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel